perjantai 25. toukokuuta 2012

Plumps & loiskis

Yks päivä tässä (24.5.2012) en ennää pahemmin tykänny siitä, etten ollu vielä päässy uimaa tänä kesänä. Talviturkin pito oli menny vähän liian myöhäseks...
Enmä muutenkaa tyksi turkiksista, itellä päällä varsinkaan.


Kävin ostamassa jääteetä, ainuita niistä harvoista juomista, mitä pystyn juomaan ilman, että horisontti menee (hajusteaineallergia)


Pakkasin laukun matkaan ja lähin Jenitan kanssa uimaan Tuiran uimarannalle. Bikinit päälle saatuani juoksin pari kertaa rannan ympäri Jenitaa, Merviä ja Roosaa karkuun. Roosa ja Mervi me bongattiin rannalta. Vauhtiin päästyäni juoksin veteen ja sukelsin pää edellä. Vesi oli jäätävää. Kalisten nousin vedestä, juoksin pyyhkeelle, kuivasin itteni ja juoksin takaisin. Sen jälkeen alko olla jo niin kylmä, etten vaan pystyny enää mennä sinne. Jenita järkevä ui housut jalassa. Sillähän ei tietenkään ollu vaihtohousuja, joten se joutu pyöräilee kotiin niillä housuilla.
Siihe pölähti redbull-auto, josta käytii tottakai hakemassa juomat. Kumma kyllä, ei haissu niin, etten ois voinu  juua sitä.



Se reissu venähti vähän , jotem seuraava päivä (perjantai perkele) meni siivousorjana. Eikö ookki nätit siivousvaatteet :DDD todellakin mun tyyliset -.-
Täällä tulee hulluks !!! Päästäkää mut pomppimaa muuallekki, kun seinille !!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti