keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kirpparilla


Kirppareilla on kiertäny niin kauan, kuin muisti kantaa. Sitä kautta sen on kait sitten oppinutkin - miten tehdä löytöjä, tietää näkemältä että mikä vaate on sopiva, kannattaako ostaa ja onko liian käytetty.
Se on vaan upeaa, kun saa pikkurahalla melkein uusia vaatteita ja siinä samallahan säästää luontoa, kun ne vaatteet/tavarat/mitkälie menis muuten kaatikselle. 


Käyttämätön kravaatti. Makso 4e. Paidan laitoin tuohon ihan vaan kulissiksi. Ihan hyvä löytö. Tuotakin kun olin jo niin kauan suunnitellut. nyt pitäisi vielä opetella, että miten se solmitaan. APUA


Sattupa siinä tulemaan vastaan mekko,jota minäkin voisin käyttää. Se on todella harvinaislaatuista, joten se oli pakko ottaa kuumien kesäpäivien varalle. senverta hyvän näkönenkin oli. Tuokin oli vaan kympin. CKM lukee lapussa, muttei mitään hajua mistä alunperin.


Tykkään kirpputoreista, kun sieltä saa vaatteita, joilla on oma persoona ja ne on voitu ostaa sellaisesta kaupasta, jota ei ole ihan lähistöllä. Ja hinnat on munkin kukkarolle sopivia.  Vaikkakin noista monista vois pyytää paljo enemmä. Kirpparilla on myös tunnelmaa ja mä rakastan sitä tunnetta, kun löytää "löydön". Enpä  mä paljon muualla shoppailekkaan, kuin kirppareilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti